Ας πάμε στις νέες ιστοσελίδες του Ηλέσιον!

Επέστρεψε!

Helession

Σαν άλλος «Οδυσσέας» το Ηλέσιον επέστρεψε στην… Ιθάκη του.

Πάλεψε το μένος των ισχυρών, θέων και ανθρώπων, τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, την Σκύλα και την Χάρυβδη, αλλά και τα σαγηνευτικά καλέσματα των Σειρήνων, τις θελκτικές υποσχέσεις και τις θερμές αγκαλιές που είχαν ως στόχο να ανακόψουν το ταξίδι προς τον προορισμό του.

SOSΈφτασε στην πατρίδα νικητής και σοφός.

Έτσι και το Ηλέσιον, ως ιδέα και τρόπος ζωής ξεκίνησε το ταξίδι του από την αρχαία Ελλάδα και έφτασε στις μέρες μας… με την φρεσκάδα της αναγέννησης και την εμπειρία των ετών και των εμποδίων που μεσολάβησαν.

Κατά την επιστροφή του, είδε να έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του οι μνηστήρες της βιοτεχνολογίας, της κερδοσκοπίας και της εμπορίας φυτοφαρμάκων. Τους βγήκε να τρώνε και να πίνουν από το πολύτιμο βιος του. Βεβαίωναν τα παιδιά της νέας εποχής πως οι αρχές των προγόνων τους είναι αραδιασμένες στείρες λέξεις σε κιτρινισμένα χαρτιά και μόνη λύση είναι να επιλέξουν αυτούς για τον θρόνο.

KekramenosΌμως ο αργαλειός της ελπίδας δεν έπαυε να εργάζεται.

Σαν είδαν οι ηλικιωμένοι το Ηλέσιον να έρχεται συγκινήθηκαν και οι νέοι χαμογέλασαν. Είπαν πως δεν χάθηκαν όλα και έχουν πάλι κάπου να ακουμπήσουν.

Γεύσεις καθαρές, γνήσιες, με ιστορία. Όχι απλά προϊόντα… Αρχαιοελληνική παρακαταθήκη.

Κι όμως έγινε. Γιατί κάποιοι το θέλησαν με όλη την ψυχή τους.

Την ιστορία μας αυτή, την ντύσαμε με όμορφες περιγραφές και εικόνες και ακολουθώντας τον ρου της εποχής μας σχεδιάσαμε μια νέα ιστοσελίδα που μπορεί κανείς να περιηγηθεί και να μας γνωρίσει:

http://helession.com/

Ιανουάριος 2016

H Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ

Τηλ: 210-5222323

Κιν: 6945358916, 6978771777

Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com

Ιστοσελίδες: www.helession.com

Helession